Tapahtuma-arkisto - Lahti

Tapahtuma-arkisto

6.-8.10.2021
Maaseutu­matkailun Euroopan kongressi
Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä kongressi pureutuu palvelumuotoilun ja digitalisaation hyödyntämiseen maaseutumatkailussa.
Lue lisää tapahtumasta
7.-9.6.2021
Lahti Lakes 2021
Vesistöalan kansainvälinen symposium Lahti Lakes kerää alan ammattilaiset ja tutkijat Lahden Sibeliustalolle keskustelemaan vesistöihin liittyvistä ympäristöhaasteista.
Lue lisää tapahtumasta
3.–5.6.2021
Aesthetics in the Age of Environmental Crises
Ympäristöestetiikan kansainvälinen kongressi Aesthetics in the Age of Environmental Crises tuo Lahteen alan merkittävimmät tutkijat ja keskustelun ympäristökriisin ajan estetiikasta.
Lue lisää tapahtumasta
xx.5.2021
Lahti Green Design Week 2021
Lahti Green Design Week on näyteikkuna siihen, miten Päijät-Hämeessä toteutetaan kestävää muotoilua, tuotekehitystä sekä ihmislähtöisiä kestävän elämäntavan ratkaisuja.
Lue lisää tapahtumasta
16.-17.3.2021
Ecocity Forum Lahti 2021
Foorumi tuo Lahteen kansainväliset huipputason puhujat ja visionäärit sekä maailman parhaat digitaaliset ratkaisut 1.5 asteen elämäntavan saavuttamiseksi.
Lue lisää tapahtumasta
16.12.2020
Muovien mahdollisuudet biokiertotaloudessa
Miten muovit auttavat meitä saavuttamaan hiilineutraaliuden ja miten muoveilla voidaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjä?
Lue lisää tapahtumasta
16.-22.9.2020
Lahden Liikkujan viikko
Viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.
Lue lisää tapahtumasta
14.-20.9.2020
Ravitsemusviikko
Ravitsemusviikon teemana ovat kestävät ruokavalinnat, ja teemaviikon aikana tuodaan positiivisella otteella esiin, miten jokainen voi pienillä ruokateoilla edistää omaa hyvinvointiaan ja toimia samalla ympäristöystävällisesti.   
Lue lisää tapahtumasta
14.-20.9.2020
Ympäristöviikko
24. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään teemalla Vaatteet - Vaate on valinta. Voit osallistua Ympäristöviikkoon järjestämällä tapahtuman tai vierailemalla viikon tapahtumissa.
Lue lisää tapahtumasta
12.9.2020
Toivon ja taiteen yö
Tämä yö on täynnä toivoa, taidetta, työpajoja, musiikkia ja rukousta. Ohjelmassa on paljon taiteita eri muodoissa sekä lapsille että aikuisille.
Lue lisää tapahtumasta
7.-13.9.2020
Lahden Pyöräilyviikko
Lahden pyöräilyviikko tarjoaa lahtelaisille tapahtumia laidasta laitaan pyöräilyteemalla. Luvassa on muun muassa pyöräkirppistä ja pyöräilyretkiä. Tule mukaan polkemaan!
Lue lisää tapahtumasta
5.9.2020
Älykäs Ylinen Viipurintie
Älykäs Ylinen Viipurintie on uusi opastettu keskustan nähtävyyspolku. Esihistoriallisen tien tarina tuodaan tutuksi lahtelaisille ja kansainvälisille vieraile digitaalisin keinoin.
Lue lisää tapahtumasta
11.8.2020
Pyöräilytietoutta senioreille
Kuntopyöräilyseura Royal Cycling Team järjestää Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -projektina pyörän huollon opastusta, pyöräilijän liikenneopastusta sekä pyöräretkiä. Tilaisuudet on suunniteltu senioreille, mutta niihin voivat osallistua kaiken ikäiset pyöräilystä kiinnostuneet.
Lue lisää tapahtumasta